PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KONTRAK & TETAP

PKNS JOHAN SUKAN GEMAPUTERA KALI KE 15
02/04/2018
KAUNTER PENERANGAN PENGEMASKINIAN E-FILING TAFSIRAN CUKAI PENDAPATAN
02/04/2018
Lihat semua

PEMOHON-PEMOHON ADALAH DIPELAWA DARIPADA WARGANEGARA MALAYSIA, DENGAN KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA RAKYAT NEGERI SELANGOR, MANAKALA PEMOHON YANG TIDAK LAHIR DI NEGERI SELANGOR TETAPI TELAH MENETAP DI NEGERI  SELANGOR MELEBIHI 15 TAHUN UNTUK MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN BERSTATUS KONTRAK DI PKNS.

JAWATAN YANG DITAWARKAN IALAH PENOLONG PENGURUS PEMANTAUAN PELABURAN GRED WA41/ GRED N41, PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED J41, PENOLONG JURUTERA (PENYELIA TAPAK) GRED JA29, PENOLONG ARKITEK LANDSKAP GRED JA29, PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED JA29, PENOLONG JURUUKUR GRED JA29, PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29, PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19, PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19 DAN PEMBANTU AWAM GRED H11.

PKNS JUGA MEMPELAWA ANGGOTA PERBADANAN BERTARAF TETAP/KONTRAK YANG BERKELAYAKAN UNTUK MEMOHON JAWATAN TETAP PENOLONG PEGAWAI TADBIR (SETIAUSAHA PEJABAT) GRED N29, PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11 DAN EKSEKUTIF PEMBANGUNAN SUKAN GRED N29.

PERMOHONAN YANG DIKEMUKAKAN MESTILAH MELALUI KETUA BAHAGIAN MASING-MASING. PERMOHONAN YANG TIDAK MELALUI KETUA BAHAGIAN TIDAK AKAN DIPERTIMBANGKAN. TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA ATAU SEBELUM 10 APRIL 2018.

Comments are closed.